Ons adres
Pieter Calandlaan 327 Amsterdam
Bel ons
020-7767989
E-mail ons
info@tpi-tandartsen.nl
Openingstijden
Ma t/m za: 08:30-17:30

HUISREGELS TPI TANDARTSEN
Welkom bij TPI Tandartsen. Bedankt voor het vertrouwen in ons!
Wij verzoeken u vriendelijk om op tijd op uw afspraak te komen. Het kan zijn dat er bij te laat komen op uw afspraak, een nieuwe afspraak moet worden gemaakt. Houdt er rekening mee dat het voor kan komen dat een afspraak onverwachts uitloopt en u wellicht even moet wachten. Wij doen ons uiterste best om dit te voorkomen, maar helaas kan een medische behandeling ongepland extra tijd en aandacht vereisen. Ook voor u zullen wij op dat moment extra tijd nemen, om u zo goed mogelijk verder te helpen.
Een afspraak dient 48 uur van te voren worden geannuleerd, indien afspraken langer dan 30 minuten zijn dient deze 48 uur van te voren worden geannuleerd.
Heeft u bijzondere informatie zoals uitgebreide medicatielijsten of bent u zwanger? Geef het dan graag aan ons door!
Bij niet nagekomen afspraken hanteren wij de volgende regels:

- Afwezig zonder bericht of niet van te voren afgebeld 1ste keer: Waarschuwing.
- Afwezig zonder bericht of niet van te voren afgebeld 2e keer: Geld Boete
- Afwezig zonder bericht of niet van te voren afgebeld 3e keer: Gehele geplande behandeling wordt in rekening gebracht.
- Afwezig zonder bericht of niet van te voren afgebeld 4e keer: Gehele geplande behandeling wordt in rekening gebracht en u wordt per direct UITGESCHREVEN.
U dient elke boete te betalen voordat u weer een nieuwe afspraak kan krijgen.
U bent zelf verantwoordelijk om ons op de hoogte te houden van verhuizingen en eventuele wijzigingen in uw gegevens (telefoonnummers, adressen, etc.) U bent verplicht dit aan ons door te geven.
De sms herinneringsservice is een extra service als ondersteuning. U blijft zelf verantwoordelijk voor ingeplande afspraken en aan het wel of niet ontvangen van een sms kunnen geen rechten worden ontleend. Op de sms kan niet gereageerd worden.
U bent zelf verantwoordelijk voor het bekend zijn met uw verzekering en het eventueel hebben van een eigen bijdrage. Uiteraard willen wij u graag adviseren en meedenken over de beste invulling van uw tandheelkundig jaar.
Bij voorbaat dank en wij hopen dat u een tevreden patiënt zult blijven.