Gratis consult voor elke patiënt

Mondzorgcentrum

TPI Tandartsen opent de deuren 
gratis tandartsconsult voor elke nieuwe patiënt

Amsterdam West Osdorp – TPI Tandartsen opent per 1 oktober eindelijk haar deuren als compleet mondzorgcentrum. Vanaf die dag staat er een team van tandartsen, tandartsassistenten, een implantoloog, en een tandprotheticus voor u klaar in de prachtig verbouwde praktijk.

Bij TPI Tandartsen aan de Pieter Calandlaan 327 Osdorp heerst een opgewekte sfeer. Tandprotheticus Karam werkt al een tijdje op de nieuwe locatie, en vertelt enthousiast: “We hebben de afgelopen tijd met zijn allen hard gewerkt, maar we zijn er nu helemaal klaar voor. Onze drie luxe behandelruimtes zijn volledig uitgerust met de modernste apparatuur en materialen. Laat de patiënten nu maar komen!”.

De beste tandzorg
Tandarts Afraa legt uit waarom TPI Tandartsen anders is dan andere tandartspraktijken. “Wij willen geen fabriek zijn. We nemen de tijd voor onze patiënten, we stellen ze op hun gemak, en door onze ruime ervaring zijn onze behandelingen van de hoogste kwaliteit. Daarnaast hebben wij een eigen tandtechnisch laboratorium in huis voor het kroon- en brugwerk. In samenwerking met onze tandtechnici kunnen wij onze patiënten een prachtig stralende lach bezorgen. Daarbij houden wij uiteraard rekening met uw budget.”

Eigen implantoloog
Daarnaast komt er een implantoloog werken bij TPI Tandartsen. Implantoloog/Chirurg Peter vertelt gepassioneerd: “We zien mensen met een kunstgebit steeds meer kiezen voor een zogenaamde klikprothese. Daarbij worden er twee implantaten in de onderkaak geplaatst, waarop de onderprothese wordt vastgezet. Daardoor blijft het kunstgebit comfortabel vastzitten. Het is geweldig om te ervaren hoe tevreden mensen zijn met hun klikprothese.‘’

Direct inschrijven
Aanmelden als nieuwe patiënt kan telefonisch via 020-7767989. Er wordt dan direct een afspraak gemaakt voor een consult. 

TPI Tandartsen
Pieter Calandlaan 327
1068 NH Amsterdam
020-7767989, info@tpi-tandartsen.nl